Základní baristický kurz

V tomto kurzu se dozvíte vše o původu kávy, jak se káva zpracovává a jak se dostane až do šálku před zákazníka v kavárně. Naučíte se připravit základní nápoj - espresso - ze kterého vychází většina nápojů v kavárně. V praxi si osaháte mlýnek, kávovar i lattieru na šlehání mléka. Kurz se skládá ze dvou částí. Teoretické a praktické. Kurz trvá cca 5 - 6 hodin, vždy záleží na aktivitě kurzantů. Maximální počet účastníků na kurzu jsou 3 osoby.


akce  |  novinka  |  výprodej  |  název seřadit dle název sestupně seřadit dle název vzestupně  |  cena seřadit dle cena sestupně seřadit dle cena vzestupně  |  skladem
názevcenapočet k dispozicikoupit

Základní baristický kurz - 3.2.2025
K dispozici ihned

2 690 Kč
3
 ks

Základní baristický kurz - 3.3.2025
K dispozici ihned

2 690 Kč
3
 ks

Základní baristický kurz - 7.4.2025
K dispozici ihned

2 690 Kč
3
 ks
Zobrazit seznam produktů jako tabulku bez obrázků Zobrazit seznam produktů po dvou vedle sebe s obrázky Zobrazit seznam produktů pod sebou s obrázky zobrazeno: 1 - 3 z 3 | Na stránku: 10 20 30 40 50