Komár kafe - espresso bar
Kounicova 85, Brno - Žabovřesky
(přímo na zastávce Klusáčkova, tram 12, bus 68, trolejbus 34)
Tel: 604 444 304
Email: komarkafe@gmail.com
Teorie a hlavně praxe baristických nadšenců s mléčnými nápoji. Tento kurz je primárně určený ke správnému našlehání mléka a následného vytvočení základního obrázku v espressu. K dispozici kávovar La Marzocco Linea, mlýnek Mahlkönig E80Supreme, PuqPress a nespočet kávových zrnek s litry mléka. Kurzem Vás provede náš barista Jiří. Tak Vám něco málo o něm napíšeme, osobně se Vám představí na kurzu.
- absolvent certifikovaného kurzu barista hustle - barista one
- vystudoval Střední hotelovou školu a obchodní akademii ve V.Meziříčí
- několikrát usedl v porotě při baristických soutěží
- nejvíc praktických zkušeností posbíral u nás v kavárně, kde pracuje od roku 2019
- mimo jiné absolvoval pokročilý kurz techniky přípravy filtr.kávy ve vyhlášené "Industra Coffee"
- má za sebou senzorický kurz s mistrem ve svém oboru, majitelem brněnské pražírny Fiftybeans Romanem
Nejedlým
- v únoru 2024 se umístil na 5.místě v soutěži Czech Cuptasters Championship 2024
- v dubnu 2024 se stal 1.vícemistrem ČR v Latte artu
Pro Vaše pohodlí garantujeme maximální počet účastníků na kurzu v počtu 3lidí. Kurz uskutečňujeme i pro jednoho účastníka. Délka kurzu minimálně 4hodiny. Začínáme v 9hod.
více informací
Kat.číslo | 20245237db |
Dostupnost | K dispozici ihned |
Skladem | 2 ks |
cena | 2 990 Kč |
cena bez DPH 21% | 2 471.07 Kč |
Teorie a hlavně praxe baristických nadšenců s mléčnými nápoji. Tento kurz je primárně určený ke správnému našlehání mléka a následného vytvočení základního obrázku v espressu. K dispozici kávovar La Marzocco Linea, mlýnek Mahlkönig E80Supreme, PuqPress a nespočet kávových zrnek s litry mléka. Kurzem Vás provede náš barista Jiří. Tak Vám něco málo o něm napíšeme, osobně se Vám představí na kurzu.
- absolvent certifikovaného kurzu barista hustle - barista one
- vystudoval Střední hotelovou školu a obchodní akademii ve V.Meziříčí
- několikrát usedl v porotě při baristických soutěží
- nejvíc praktických zkušeností posbíral u nás v kavárně, kde pracuje od roku 2019
- mimo jiné absolvoval pokročilý kurz techniky přípravy filtr.kávy ve vyhlášené "Industra Coffee"
- má za sebou senzorický kurz s mistrem ve svém oboru, majitelem brněnské pražírny Fiftybeans Romanem Nejedlým
- v únoru 2024 se umístil na 5.místě v soutěži Czech Cuptasters Championship 2024
- v dubnu 2024 se stal 1.vícemistrem ČR v Latte artu
Pro Vaše pohodlí garantujeme maximální počet účastníků na kurzu v počtu 3lidí. Kurz uskutečňujeme i pro jednoho účastníka. Délka kurzu minimálně 4hodiny. Začínáme v 9hod.